Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6 biztos jel hogy a pasid megcsal

2011.07.16

 Együtt vagytok már egy ideje, látszólag minden klappol, mégis fura érzésed van? Lehet, hogy nem véletlenül – a pasik ugyanis akarva-akaratlanul, de adnak bizonyos jeleket, amiket ismerve tudhatod, hogy van már egy „harmadik”. Lássuk, mik ezek a jelek:

1. Többet foglalkozik megjelenésével

 

Ha alapból nem piperkőc a pasid, mégis hirtelen elkezd (újra) odafigyelni külsejére – nos, az fölöttébb gyanús. Ha nekiáll gyúrni, egy rakás ruhát újít be, netalán szolizni kezd… akkor valószínű, hogy fel szeretné kelteni a bizonyos harmadik fél érdeklődését.

 

2. Eltűnik, kifogásokat keres

 

Megbeszéltétek, hogy taliztok, ő mégis lefújja? Órákra ki van kapcsolva a mobilja, esténként kijelentkezik a chatprogramokból? Hm… ez esetben elképzelhető, hogy sajnos épp máshol (másvalakivel) tölti idejét. Ha túl gyakran hivatkozik tanulásra, fáradtságra, lemerült mobilra, vírusos számítógépre, valószínű, hogy csak kifogásokat keres.

 

3. Le van égve

 

Ha az utóbbi időben pasid arra hivatkozva mond le programokat, hogy nincs pénze, elképzelhető, hogy azért teszi ezt, mert tényleg nincs neki – ugyanis másvalakire költötte. Mozi, étterem, apró ajándékok – ezzel hamar lenullázza anyagi keretét, és a közös programokra már nem marad semmi.

 

4. Titkolózik

 

Ha eddig nem zavarta, ha távollétében felveszed a mobilját, vagy belépsz a Facebook-profiljába – aztán hirtelen mégis megkér, hogy ne nyúlj a telójához, ne nézd meg az SMS-eit, és jelszót vált a fácsén, nos, akkor valószínűleg titkol előled valamit. És, mint tudjuk: nem zörög a haraszt…

 

5. Megváltozik a viselkedése

 

A pasi, aki eddig a tenyerén hordozott, akit kenyérre lehetett kenni, hirtelen kukacoskodó, kákán is csomót kereső kritikussá vált? Mindenre van egy kellemetlen megjegyzése, mintha csak provokálni akarna? Esetleg hideggé és elutasítóvá vált? Ez esetben nagyon valószínű, hogy szándékosan, vagy tudat alatt, de igyekszik lehűteni az érzéseidet.

 

6. A női megérzés

 

Lehet, hogy egyik fenti jel sem nyilvánvaló, mégis úgy érzed: valami nem stimmel. Az a bizonyos „női megérzés” sajnos nagyon gyakran beigazolódik. Szóval, ha úgy érzed, valami nem kerek, próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Azaz: kérdezz rá őszintén. Lehet, hogy a pasid arra vár, hogy Te tedd meg az első lépést.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 73989
Hónap: 1146
Nap: 59