Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagjegyek sminkjei

2011.06.21

                                                               

A szépség, a kisugárzás és a jó megjelenés nem csupán adottság kérdése. Sok múlik azon, hogyan éljük meg nőiességünket és mennyit törődünk testünkkel - lelkünkkel. A csillagjósok szerint külsőnk - így sminkünk is - alapvetően attól függ, milyen jegy alatt születtünk. Igazuk lehet.

                                        Kos

A Kos nő gyors élettempójához igazodva szereti a könnyen elkészíthető frizurát, az egyszerű sminket. Kedveli a sima vonalú, de tökéletesen levágott hajat.
 

 

                                                           Bika

A Bika hölgy nagy gondot fordít külsejére, fontosnak tartja a jó megjelenést. Elsősorban nőiességét hangsúlyozza. Kedveli a hosszú, vállra omló loknikat, a göndör copfokat. Ha egyszer megtalálja az előnyösnek vélt külsőt, nehezen változtat rajta. 

A Bika kimondottan szereti a színeket; haját lágy, meleg árnyalatokra festi. Sminkjében változatos színkombinációra törekszik. Imádja a hosszú (mű)szempillákat. Szívesen festi a száját kontúrceruzával nagyobbra.

 

 

 

                                                         Ikrek

Az Ikrek nő kíváncsisága kielégíthetetlen, nagy kísérletező. Szívesen váltogatja a frizuráját és sminkjét.Legszívesebben naponta változtatná külsejét. Mindent kipróbál, a bolondos bohóc frizurától kezdve a kimért, beállított tincsekig. 

A teljes színskálát használja, és minden hónapban más-más a kedvence. Egyszer konzervatív, visszafogott sminket visel, másnap pedig harsog – hatalmas műszempillákkal és démonira festett szájjal.

 

 

 

                                                    Rák

rák ábrándozó, érzékeny; rendre és harmóniára törekszik. Szereti, ha fürtjei a helyükön állnak. Napjában többször is a tükör elé áll, hogy megigazítsa haját, vagy átpúderozza arcát. Vonzódik a zöld árnyalataihoz. 

Sminkeléskor elsősorban a homlok és a szem hangsúlyozására törekszik. Rúzsban a terakotta, téglapiros árnyalatait, és az ezzel harmonizáló púderokat használja szívesen.

 

 

 

                                                  Oroszlán

Az Oroszlán nő általában jó megjelenésű, magas, karcsú. Külsejének alakításakor elsősorban másságát szereti hangsúlyozni. Rajong az oroszlán sörényéhez hasonló hajkoronáért, a ragyogó színekért. Ha haja egyenes szálú, képes begöndöríttetni.

Szeret a középpontban lenni. Ezért külsejét is úgy alakítja, hogy mindig rá kelljen figyelni. Szívesen festi az arcát. Szereti a csillogó festékeket, az erőteljes fekete tust, a határozott vonalú szemöldököt. A csillogó szájfény elengedhetetlen tartozéka sminkjének. 

 

 

                                                Szűz

A Szűz nő általában zárkózott, nem szívesen változtat megszokott külsején. Új frizurákkal sem szívesen kísérletezik. A szolid, egyszerű fazont kedveli, amellyel nincs sok gond, mégis mindig rendezett.

Irtózik a feltűnő viseletektől, 
sminkjében is mértéktartó. Nagy gondot fordít a tökéletes alapozásra. Kedveli a földszíneket, a természetes árnyalatú rúzsokat. Szemhéjpúdernak leginkább bézst, vagy barnás árnyalatot választ.

 

                                              

                                  Mérleg

A Mérleg nő általában szép és finom lelkű. Mindig harmóniára és mértékletességre törekszik. Remek érzékkel választja ki maga számára legelőnyösebb frizurát és sminket.

Haját szívesen festi, elsősorban természetes színeket, vagy fekete festéket használ. Szereti a sima, egyenes fazont, a tiszta vonalakat. Sminkeléskor elsősorban homlokát és szemöldökét emeli ki. A pasztellszínű szemhéjpúdert és barnás rúzsokat kedveli.

         

                                           Skorpió

                                                    Hajlamos a szélsőségekre, sminkeléskor nem riad vissza a feltűnő, különleges színektől. A szokatlan kikészítés kifejezi túlfűtött egyéniségét.

A Skorpió lételeme a különbözőség, ezért sminkjében és frizurájában egyaránt egyéni megoldásra törekszik. Szereti a vad frizurákat, a buja rendezetlen fürtöket.

 

                                          Nyilas

nyilas tudja, hogy a jól eltalált frizura és smink milyen fontos lehet céljai elérésében. Mindig lépést tart a divattal. Kísérletező kedvű. 

Gyakran változtatja frizuráját, mindent kipróbál – a rövid egyenes hajtól a hosszú göndörig. Sminkje akkor lesz jó, ha tökéletes alapozás után egymással harmonizáló színeket választ.

 

 

 

                                        Bak

 

A Bak hölgy arckifejezése komoly, tekintete gyakran bánatos. Kedveli a sötét színeket, haját szívesen festi az eredetinél sötétebbre. Frizuráját nem szereti váltogatni, ezért fontos, hogy azt az egyet jól eltalálja.


Sminkeléskor is megmarad kedvenc sötét színeinél. Kedveli a szürkés árnyalatú szemhéjpúdert, a fekete tust, a sötétbarna rúzsokat.

  

 

 

                                        Vízöntő

 

A Vízöntő nő mindent imád, ami természetes. Haját ritkán göndöríti; jobban kedveli a laza vonalú frizurát, a lágy hullámokat. Hajfestésnél megmarad a saját árnyalatánál – festék helyett inkább hajszínezőt használ.

Sminkeléskor a hajszínnel harmonizáló, többszínű, többnyire világos szemhéjpúdert használ, barnás rúzzsal.

 

 

                                    Halak

 

Halak nő sokat foglalkozik külsejével, rendszeres vendég a fodrásznál és a kozmetikusnál. A divat hullámzásait nem követi pontosan, ragaszkodik saját stílusához. A hosszú hajat kedveli. Szívesen hord kontyot, vagy leengedett frizurát – színes csatokkal, hajszalagokkal. 

Egyéniségéhez a tavasz színei illenek – zöldessárgás, rózsaszín, esetleg halványszürke szemhéjpúderral. A rúzs és a púder megválasztásánál kerülje a sötét színeket, inkább élénkebb, melegebb árnyalatot használjon.

 

 

 

 

 

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5