Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hústetováltató szett

2012.12.15

 

BBQ billog - Hústetováló grill szett

Karácsonyi ajándék ötletek: BBQ billog - Hústetováló grill szettEzzel a karácsonyi ajándék ötletek a konyhába ajánlásunkkal, ahústetováltató szett-tel könnyen megjelölheted a grillezett húsokat, vagy akár a szendvicseket. A karácsonyi vacsorához, nagyobb bulikhoz így is kialakulhataz ültetési rend, és ha valaki elfelejtette volna  a mellette ülő nevét, vagy nem talál vissza a tányérjához, akkor jön igazán jól ez a húsokat névre szólóan tetováló szett. A házias praktikus karácsonyi ajándék tippek között olyan helyet foglal el a BBQ hústetováló mint egy jól előkészített vacsora party kelléke.

Persze rövidebb kínai bölcsességek Karácsonyi ajándék ötletek: BBQ billog - Hústetováló grill szettis elhelyezhetőek, üzenhetsz, megvallhatsz valamit vagy születésnapi buliba az ünnepelt neve mellett ott figyelhet egy "like" is a frissen sült húson. 

Sose gondoltad volna hogy mi mindent lehet karácsonyra ajándékozni. Csak forrósitsd fel és nyomd rá jó erősen a húsra a bbq billogot. Remek reklámlehetőség, céges buliba minden húst meg lehet logózni. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 100753
Hónap: 413
Nap: 4