Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy karácsonyi horoszkóp

2012.12.22

 Most megtudhatod, hogy idén milyen karácsonyt jósolnak neked a csillagok!

 

 
Minden évben feszülten várjuk a közelgő ünnepeket: vajon megint katasztrofális lesz az otthoni hangulat, vagy kivételesen sikerül békében eltölteni ezt a pár napot? Sok minden rajtad múlik, ám most megtudhatod, hogy a csillagok milyen karácsonyt ígérnek neked:
 
Kos
 
Bár az évnek ebben a szakában szereted szeretteiddel körülvenni magad, sajnos ez nem fog maradéktalanul sikerülni. Egy-két számodra fontos személy ugyanis valami miatt nem tudja veled tölteni az ünnepeket. De ettől függetlenül várhatóan jó hangulatban telik ez a néhány nap.
 
Bika
 
Akármennyire hihetetlenül hangozzon is, ez lesz az elmúlt évek egyik legjobban sikerült karácsonya! Minimális az esélye annak, hogy valakivel összekapj a nagy készülődésben, úgyhogy a végén még az is megeshet, hogy megússzátok az ünnepeket veszekedés nélkül. Végre!
 
Ikrek
 
Nagy változásoknak nézel elébe az idei ünnepek alatt. Még nem tudni pontosan, hogy az élet mely területéről van szó, azonban jól vigyázz, hogy mit kívánsz, mert könnyen előfordulhat, hogy teljesül a dolog. Mindeközben próbálj nagyon figyelmes lenni a környezetedben lévőkkel!
 
Rák
 
Számodra is gördülékenyebben alakulnak az ünnepek, mint ahogy az utóbbi pár évben megszoktad. Ám ne bízd el magad, hiszen ha magadba nézel, beláthatod, hogy van némi tennivalód kapcsolataid terén. Ez a legjobb alkalom, hogy elsimíts egy-két családon belüli vagy baráti viszályt.
 
Oroszlán
 
Összességében kellemes karácsonynak nézel elébe, bár ami azt illeti, a nagy ajándékozás következtében kissé megszorulsz anyagilag. Ne stresszelj ezen, csupán állj rá kicsit a spórolásra. Nem szabad hagynod, hogy az anyagiak tönkretegyék az ünnep meghitt hangulatát.
 
Szűz
 
Amennyiben mások kedvében szeretnél járni, nagyon pontosan oda kell figyelned, hogy mire van szüksége környezetednek, különben minden erőfeszítésed hiábavalónak bizonyul. Ha az ünnepek alatt lehetőséged adódik egy kis utazásra, semmiképp se mondj nemet!
 
Mérleg
 
Olyan kis stresszes vagy, hogy még ilyenkor is képtelen vagy teljesen kikapcsolni. Pedig ha szeretnél egy kis békét magad körül, akkor ideje lekattognod a problémáidról. Ami fontos, azt már úgyis megoldottad, ami ráér, az igazán megvárja, amíg te a szeretteiddel ünnepelsz.
 
Skorpió
 
Bármennyire is baljósak a jelek, közel sem lesz olyan hepe-hupás az ünnepi időszak, mint amire számítasz. Persze kicsit oda kell tenned magad, ha szeretnél szép plusz pontokat szerezni szeretteidnél, de igazából közel sem kell annyira ráfeszülnöd a készülődésre, mint amennyire gondolod.
 
Nyilas
 
Igencsak emlékezetes karácsonynak nézel elébe. Talán még nem is számítasz rá, de igen meglepő fordulatokat vesz az életed (pár)kapcsolati téren, úgyhogy légy figyelmes - ki tudja, milyen lehetőségek tárulnak eléd! Előfordulhatnak konfliktushelyzetek, de csak rajtad múlik, hogy komolyan veszed-e őket.
 
Bak
 
Bármennyire is várod az évnek ezt az időszakát, sajnos a mostani nem éppen úgy alakul, ahogy szeretnéd. Nagyon oda kell tenned magad, ha szeretnéd, hogy relatíve gördülékenyen alakuljanak a dolgok, de szerencsére egyáltalán nem teljesíthetetlen a feladat! Ha minden feladatoddal időben végzel, pihenésre és marad időd.
 
Vízöntő
 
Végre sikerül minőségi időt töltened családoddal. Már éppen ideje kicsit mélyebben is elbeszélgetned velük és szorosabbra fűznöd velük kapcsolatodat, ugyanis mostanában mintha kezdtek volna ellazulni ezek a kötelékek. Viszont válogasd meg szavaid, mert ha figyelmetlen vagy, könnyen megbánthatsz valakit.
 
Halak
 
Bár az év történései nem kifejezetten úgy alakultak, ahogy szeretted volna, a következő néhány nap végre felüdülést hoz az életedbe. Eljött a tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés ideje! Az ünnepek pozitív változást hozhatnak életedbe, úgyhogy csak légy résen az elkövetkezendőkben!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5