Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forrós vajas rum

2012.12.15

 

 

 

 

Hány személyre:
6 fő
A recept neve:
Forró vajas rum
A recept elkészítési ideje:
15 perc
Mennyire könnyű étel:
könnyű
Mennyire körülményes a recept elkészítése:
gyerekjáték
Hozzávalók:
fahéjat 
250 ml sötét rum
1L almabor
2 ek barna cukor
12 egész szegfűszeg
narancshéj
1 és 1 / 2 ek sózatlan vaj
Elkészítés leírása:
Tegyünk csészébe 1 haféjat és egy adag rumot.

Helyezzük a almabort, cukrot, a szegfűszeget és a narancs héját egy nagy edénybe és közepes lángon főzzük, és keverjük addig, amíg a cukor feloldódik. 
Szűrjük át az italt.
Hogyan érdemes tálalni?:
Csészékben tálaljuk.
Minden csészébe dobjunk egy kiskanál vajat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


Levelezőlista



Statisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5