Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stílus újítás

Épp a családi fotóalbumokat nézegeti, amikor ráeszmél, hogy az elmúlt  években nem igazán változtatott külsején, azaz ma is teljesen ugyanolyan ruhákat hord, amilyeneket az elmúlt évszázadban. Stílusa valahogy egy olyan pályán ragadt, ahonnan már épp ideje letérni. Mi segítünk!

 

Praktikus tanácsok csajoknak. Az első lépés megjelenésünk megújításában, hogy eldöntjük, pontosan mit is akarunk megváltoztatni ruhatárunkban. Vegyen elő három ruhát, amiben nagyszerűen érzi magát, és három olyat, amiben egyáltalán nem, majd döntse el, hogy miért. Melyek azok a testrészei, amelyeket továbbra is ki szeretne emelni – például nagyszerű lábait, vagy szemrevaló dekoltázsát, netán formás fenekét – és melyek azok, amiket ideje lenne inkább eltakarni. Következő lépésként találja ki, új ruhák vásárlásakor hogyan tudja ezeket az ismereteket minél jobban érvényesíteni!

 

Járjon utána!

Ha folyamatosan ugyanolyan stílusú ruhákat szerez be, akkor valószínűleg reflexszerűen vásárol, és még nem is gondolt rá, hogy az aktuális trendeknek megfelelően hogyan tudja feldobni saját külsejét. Vegyen néhány divatmagazint, és vágja ki azokat a képeket, amelyek tetszenek.

Ezt követően nézze át az újságokat még egyszer, ám most fókuszáljon azokra a ruhadarabokra, amelyek a legjobban kiemelik előnyös testrészeit, és már az előbb is felfigyelt rájuk.

Végül, nézze át a magazinokat harmadszor is, és válasszon ki néhány olyan kirívó ruhát, melyekről azt gondolná, hogy normális körülmények között sosem venné fel! Ha vásárláskor párat felpróbál ezek közül, meg fog lepődni, hogy az elképzeléseitől ennyire eltérő ruhák is milyen jól állhatnak Önnek. Nos, a terv már megvan, irány vásárolni!

 

Hordjon mintásat!

A különböző mintájú ruhadarabok nagyszerű lehetőséget adnak ruhatára felfrissítésére. Ha eddig egyszínű ruhákat viselt, akkor egy-egy motívum becsempészése a ruhatárba lényegesen megváltoztathatja megjelenését. Ha egyáltalán nincs hozzászokva, hogy színes ruhákat hordjon, először válasszon egyszínű ruhadarabjaihoz olyan mintásat, amit könnyű viselni,– ha lehet, egy pólót, vagy egy egybe ruhát, mintsem valami nehezebben felvállalhatót, például nadrágot. Vagy kezdetnek kipróbálhat egy kevésbé szembeötlő kiegészítőt, például egy színes hajpántot.

 

Ne vigye túlzásba!

Csak apránként változtasson külsején; nem szabad egyből ez egész ruhatárat lecserélni! Egyszerűen csak újitsa meg az Ön által hordott stílust: vegyen egy-egy új trendi darabot, melyet kombinálhat régebbi kedvencekkel. Ugyanakkor kipróbálhatja azt is, ha eddig térdig érő szoknyákat hordott, hogy vásárol egy azonos stílusú, de pár centivel rövidebb szoknyát, vagy egy ugyanúgy térdig érő, de egészen más stílusú egybe ruhát!

Ugyanígy, ha nyári ruhái szinte csak rövidnadrágokból és felsőkből áll, a hűvösebb őszi és téli időszakban bő szabású nadrágot hordjon, így megőrzi azt a szabad és könnyed érzést, mintha rövidnadrágban lenne. Felsőjére pedig húzzon fel egy jó fazonú kabátot!

 

Használjon kiegészítőket!

A kiegészítőknek kulcsszerepe van külseje megújításában. Ne féljen több pénzt költeni kiegészítőkre, mint ruhadarabokra! Például ha vesz egy ízléses egybe ruhát pár ezer forintért, de kiegészíti egy igényes, 15 ezer forintos övvel, garantáltan feldobja öltözékét. Meglepődne, ha tudná, hogy egy-egy ízléses nyaklánc, vagy öv, milyen sokáig marad jó állapotú, ráadásul még nagyon divatos is.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5