Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új köröm divat ( Ombré )

2011.07.16

 Ombré körömnek hívják az új trendet, melynek lényege a színátmenet. Az Ombré díszítésnek két fajtája ismert, ezúttal az egyszerűbbet mutatjuk be. A végeredmény nagyon elegáns, és szuper benne, hogy két szín elég hozzá – kézügyességre itt nem lesz szükség!

Amire szükséged lesz:

  • 1. A kívánt alapszínű (ez esetben pl. sötétlia) körömlakk
  • 2. Fehér körömlakk
  • 3. Fényes (esetleg csillámos) fedőlakk
  • 4. Fogpiszkáló
  • 5. Sima felület, amin színeket keverhetsz (pl. egy CD-borító)

 

Ombré az új trend
(Credit: JaePrimps)

 

Így csináld:

 

Ennél az Ombré megoldásnál a körmök színe a kisujjtól a hüvelykujj felé világosodik. A színátmenethez a sötét alapszínnel fesd be a körmöt kisujjadon. Az első árnyalatot úgy kapod meg, hogy egy csöpp alapszínhez egy csöpp fehér lakkot keversz. Fontos, hogy a kapott árnyalatot tiszta (színtelen) ecsettel vidd fel gyűrűsujjadra.

 

Ombré az új trend
(Credit: JaePrimps)

 

Ombré az új trend
(Credit: JaePrimps)

 

A középső ujj árnyalatánál egy csöpp sötét alapszínhez két csöpp fehér lakkot keverj (ha a mennyiség túl kevés, növelheted, csak arra ügyelj, hogy az arányokat tartsd meg). A mutatóujjnál is hasonlóképp járj el. Végül a hüvelykujj marad, ekkor az egy csepp alapszínhez már négy csepp fehér körömlakkot adagolj.

 

Ombré az új trend
(Credit: JaePrimps)

 

Ha mindegyik köröm kész, várj, míg teljesen megszárad, és a második réteg felviteléhez ismételd meg az egész műveletet. Végül csillogó (vagy még szebb, ha csillámos) fedőlakkal vond be.

 

Már eddig is több egyszerűen – akár kezdők által is – elkészíthető körömdíszítést mutattunk be, nézd meg őket (újság a körmönvidám napocskákjópofa görögdinnyékcuki méhecske)!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 81087
Hónap: 1006
Nap: 25