Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÜRDŐRUHA ÜVEGBŐL: BARBEE BEVÁLLALNÁ!

2011.07.22

 Fürdőruci üvegből

Nemrég, egy Miamiban tartott divathéten "szemet szúró" jelenségre lehettek figyelmesek az ott megjelent trendimádók: a felvonuló fürdőruhák között ugyanis akadt egy egészen dizájnos darab, mely éles üveglapocskákból készült! Bár állítólag Hamupipőke lábára tökéletesen illett az üvegcipellő, igazából ő maga sosem mondta, hogy kényelmes is.

Hasonlóan vélekedünk az érdekes kreációról – lehet, hogy szép és művészi, de biztos nem vennénk fel a kifutón kívül. A dizájnfürdűruciról és személyes kedvenceiről Barbee-t kérdeztük:

Barbee
 

Barbee: "Ha lenne olyan alkalom, mint például egy divatbemutató, akkor felvenném, de nem hiszem, hogy a strandon érdemes ilyenben villogni. :) Én sokáig a klasszikus háromszög formájú bikini híve voltam, de most már, hogy elkerüljem a fehér csíkokat, inkább a pánt nélküli felsőrész mellett teszem le a voksomat.

Ha olyan fürdőhelyre megyek – például wellness szállóba – ahol nincs nap, akkor felveszek dizájnfürdőruhákat is, amin vannak érdekes kiegészítők, vagy a két rész valamilyen váratlan megoldással össze van kötve. Általában a rózsaszínt szeretem, de most lehet, hogy újítani fogok. :) Fontos, hogy a bikini színe szép kontrasztot alkosson a bőrszínemmel, akkor is, ha már picit

lebarnultam."

Fürdőruci és ruci üvegből


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5