Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hűűűha! Photoshop vagy Kelly Osbourne tényleg lefogyott?!

2012.12.22

 Az énekesnő meglepően vékonyan pózol egy fitness-wellness magazin címlapján. Vajon tényleg ennyit ledobott?

 

 

Valljuk be, már annyi csodás, képszerkesztő programmal összetákolt, meglepően nagy fogyással - esetleg mellnagyobbítással vagy csontosabb arccal - találkoztunk, hogy már meg sem lepődnén, ha Kelly címlapja is csak egy lenne a sok közül. Igen ám, de van abban valami meggyőző, hogy ezalkalommal éppen egy olyan magazinról van szó, amely az egészséges életmód, a megfelelő testmozgás és a tesformálás mellett kampányol...

Hollywoodban mindenki fogyókúrázik - ezt tudjuk. Az is megvan, hogy mindenki csak vékonyabb szeretne lenni. Oké, de Kelly eddig nem nagyon foglalkozott a súlyával. Emlékeztek, néhány hónapja még hogy nézett ki? Igaz, akkoriban leginkább fura lila hajával voltunk elfoglalva, és már fel sem tűntek a pluszkilók. Most, 60 fonttal (ez kábé 27 kilót jelent) kevesebben állítólag csodásan érzi magát a bőrében. 

"Az emberek azt hiszik, attól vagyok boldog, hogy leadtam egy kis felesleget. Pedig az igazság az, hogy mindenekelőtt meg kellett tanulnom szeretnem magamat." - nyilatkozta Miss Osbourne.

Persze mindenkiben felmerül a kérdés, hogy tényleg ennyit számít-e 27 kiló. Mármint címlapügyileg. Lehet, hogy naívak vagyunk, de mi hiszünk neki.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 101241
Hónap: 399
Nap: 15