Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEKED KI A KEDVENC POTTER-SZERELMESPÁROD?

2011.07.22


 

 

                    

Ron és Hermione

 

Bár szerelmük nehezen szökkent szárba, és sokáig csak barátok voltak, végül a Roxfortban töltött évek és a sok viszontagság igazi párrá kovácsolták őket. A valóságban Rupert Grint ésEmma Watson meglehetősen furán érezte magát a csókjelenetknél, de ez mit sem vont le a romantikából.

 

                                  

 

Cedric és Cho

 

A jóképű Cedric Diggory-ért sokan odavoltak Roxfortban, végül Cho Chang fiúja lett, Harry Potter legnagyobb bánatára. Voldemort aztán a Trimágus Tusa végén Avada Kedavra átokkal sújtotta és megölte a srácot, de semmi baj, a Twilight vámpírjaként végül is örökéletű lett. (Robert Pattinson alakította őt a filmben)

 

                          

 

Harry és Cho

 

Cedric Diggory halála után a szomorú Cho Harry Potter karjaiban lelt vigaszra, némi közös gyakorlatozás után Dumbledore Seregében. Egy romantikus csók is elcsattant köztük karácsonykor a fagyöngy alatt, de mikor Cho barátnője befújta Potter barátait Dolores Umbridge igazgatónőnél, vége szakadt a románcnak.

 

             

 

 Ron és Lavender

 

A néhány hónapos kapcsolatát leginkább csókolózással eltöltő páros románcával csaknem az őrületbe kergette Hermionét. Ron azonban végül egyre rosszabbul tolerálta a kullancsszerűen ragaszkodó Lavendert, és a kapcsolat véget ért.

 

 

                         

 

  Viktor és Hermione

 

Bár Ron szívesen elhívta volna Hermionét a sulibálba, addig gyűjtögette a bátorságot, míg végül Viktor Krum, a Durmstrand diákja (és mellesleg világhírű kviddicsjátékos) surranópályán beelőzte. Mikor azonban a fiú visszatért Bulgáriába, a kapcsolat - Ron legnagyobb örömére - plátóivá szelídült, és Viktor Bill és Fleur esküvőjén már a Weasley-srác csajaként látta viszont Hermionét.

                                 
 

              

Harry és Ginny 

 

             

Bár a kis Weasley-lány a kezdetektől odavan Potterért, a fiú sokáig csak Ron (illetve szinte a saját) kishúgaként tekint rá. Mikor azonban Ginny csinos tinivé serdült, a vonzalom kölcsönössé vált – azonban mivel a Sötét Nagyúr folyamatosan próbálta Harry-t eltenni láb alól, egy ideig igyekeztek távol maradni egymástól. A harcias szerelmesek számára szerencsére végül eljött a happy end, amely boldog családi életben teljesedett ki.

          

 

                       Neked ki a kedvenc párod ??? Szavazz !!!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cedric and Cho

(Harry Pptter Imádó !!!, 2011.08.22 10:09)

Cedric and Cho

 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Időjárás


Karácsonyi visszaszámláló


Melyik számra gondoltam ?

MELYIK SZÁMRA GONDOLTAM? (1 - 100)


Napköszöntő


LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 71595
Hónap: 180
Nap: 5